VoorstellingProductenNieuwLocatieContactbeurzen Home

Bijna 30 jaar geleden stelde MOBUS zich tot doel om zo actief mogelijk in te spelen op de noden van en de signalen gegeven vanuit de meubelbekledings- en herstofferingsmarkt. Vandaag is onze aanwezigheid meer dan ooit een feit. 70% van onze stoffen worden door ons moederbedrijf zelf geproduceerd. Zo kunnen wij ons heel snel aan elke tendens aanpassen.

Het handhaven en uitbouwen van een uitgebreid gamma meubelbekleding was tot op heden de eerste doelstelling gebleven. Voor huishoudelijk gebruik, horecainrichting en contractmarkt bieden wij een met zorg samengestelde selectie van hoog kwalitatieve meubelstoffen aan. Mohair, dralon, jacquardweefsels, flock, imitatieleder,... u noemt het. Wij bezorgen het.

Om ons aanbod te vervolledigen en de zoektocht voor u eenvoudiger te maken presenteren wij tevens een ruim aanbod aan materialen en benodigdheden die onontbeerlijk zijn in de hedendaagse stoffeerderij. Sangels, siernagels, veren, werktuigen ... teveel om op te sommen en toch nooit volledig. Sinds het jaar 2000 biedt Mobus een ruim gamma leder aan uit voorraad, en met succes.

 

Als gevolg daarop heeft Mobus in 2005 een samenswerkingsverband aangegaan met de firma Sofic uit Frankrijk zodoende een uitgebreid gamma leder te kunnen voorstellen. Op dit moment bieden wij ruim 9 verschillende kwaliteiten aan in meer dan 200 verschillende kleuren. Nog nooit was ons gamma zo kompleet.

Naast het blijven speuren naar eigentijdse weefsels die bekoren en tegelijk fuctioneel zijn wordt er intensief gewerkt om nieuwe kwaliteiten aan te bieden. Innoveren en vervolledigen is de boodschap. En dan hoorde u onze voornaamste troeven nog niet. Uiterst competitieve prijzen, ruime voorraden, stipte en snelle leveringen, onberispelijke service en een team van gemotiveerde medewerkers die graag voor u klaar staan.

Dit zijn en blijven onze hoofdbekrachtingen. De troeven die u uitendelijk voor MOBUS doen kiezen. Wij rekenen in de toekomst meer dan ooit op uw vertrouwen en ondersteunende vakkennis ... want 1 zaak staat bij MOBUS paal boven water: de belangrijkste schakel bent u 'de klant'.