Mobus is officiële en exclusieve verdeler van Sunbrella outdoorstoffen. Geschikt voor alle marine- en buitenprojecten! Naast de geweven buitenstoffen kan u bij ons eveneens terecht voor kunstleder kwaliteiten die aan alle weersomstandigheden voldoen. Vraag gerust naar een staaltje of proefmetrage!

Pagina's

Kiezen voor Mobus?

Ontdek jouw voordelen!

  • Altijd alles op voorraad - eigen productie en nabehandeling
  • Om de 2 maand nieuwe collectie
  • Snelle levering binnen 48u

Sunbrella outdoorstoffen

Van buitenkussens tot bootkappen

Alle Sunbrella stoffen zijn water- en schimmelbestendig. Ook beschermen ze doeltreffend tegen uv-straling en behouden ze jarenlang hun kleur. Dat maakt deze outdoorstoffen tot de ideale keuze voor tuinkussens en loungekussens, bootkussens en boothoezen. Dankzij een ademende acrylcoating dringt de regen de stof niet in. Zo kunnen de kussens rustig een nachtje buiten blijven.

Onderhoudsvriendelijk

Bij deze outdoorstoffen is angst voor vlekken overbodig. Sunbrella stoffen zijn behandeld met een vuilafstotende laag en zijn wasbaar in de machine. Als er toch hardnekkige vlekken optreden, zijn die gemakkelijk te behandelen met wat bleekwater.

Elke 3 jaar vind je een nieuwe reeks kleuren in de Sunbrella collectie. Zo beantwoorden de outdoorstoffen aan de nieuwste tendensen. Wil je meer weten over de eigenschappen van Sunbrella? Neem dan contact op. Onze vertegenwoordiger laat u graag de catalogus zien.