Projectstoffen en residentiële meubelstoffen

Al meer dan 35 jaar speelt Mobus actief in op de noden van de meubelbekledings- en herstofferingsmarkt. Dat doen we niet alleen met een eigen collectie jacquard en projectstoffen, maar ook door samenwerkingen met gerenommeerde leveranciers als Sunbrella. Zo kunnen we onze collectie up-to-date houden en steeds inspelen op nieuwe tendensen.

Ruime collectie

Mobus werd in 1978 opgericht door een belangrijke textielfamilie. Tot op heden blijft 70 % van onze jacquards meubelstoffen geproduceerd in een eigen weverij. Onze collectie omvat mohair, dralon, fluweel… Ook voor lederen stoffen zit je bij ons goed. Een hoogkwalitatief gamma met 200 kleuren garandeert een oplossing voor elk bekledingsproject.

Voor residenties, horeca en zorgsector

Bij Mobus vind je een ruim gamma projectstoffen die kwaliteit, esthetiek en functionaliteit verenigen. Voor de horeca en zorgsector bieden wij een reeks gecertificeerde brandwerende stoffen uit kunstleder aan. Bovendien kunnen alle Mobus stoffen (vanaf 15 m) behandeld worden met Teflon, zodat vlekken zich niet in de vezels hechten.

Om nog beter te kunnen inspelen op je wensen, biedt Mobus jou ook alle mogelijke stoffeermaterialen.

Wil je meer weten over onze projectstoffen? Of zoek je een partner voor customized stoffen? Maak dan een afspraak met onze vertegenwoordiger.